De Kleine Villa - kleinschalige kinderopvang in Lochem

De Kleine Villa

Elke dag een ontdekking!!

Hallo Iedereen, 

Ik ben Rianne Triou, 26 jaar en woon samen met mijn vriend en onze poes Lodewijk in Goor. Naast het werken bij de Kleine Villa sport ik graag bij mijn sportschool. Naast al het sporten kan ik ook genieten van een dagje weg.

Sinds april 2016 werk ik met veel plezier bij de Kleine Villa, ik ben op elke locatie te vinden. Ik sta op de locatie de Linde, De Kleine Villa noordewal en de BSO Koopsdijk. Daarnaast werk ik nog 1 dag als gastouder in Goor. Deze combinatie doe ik met plezier! Van kleins af aan was het voor mij duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het is en blijft zo bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen, op hun eigen manier. Daar kan ik echt van genieten.

Voordat ik ging werken in de kinderopvang, heb ik de opleidingen Helpende Welzijn & SPW & Onderwijsassistent gevolgd & behaald.

Met zonnige groetjes

Rianne Triou


Beste ouders,

Mijn naam is Adinda Burgers en ik woon in Baak. Vanaf 1 november 2015 werk ik als leidster op de Kleine Villa.
Mijn hobby’s zijn: lezen, tuinieren, wandelen, kunst en Tai Chi.

Ik ben al heel wat jaren werkzaam op kinderdagverblijven en peuter speelgroepen. Ook heb ik gewerkt in de jeugdzorg. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan , want ik geef kinderen graag mijn liefdevolle zorg en aandacht. Ik vind het fantastisch om met kinderen op ontdekkingsreis te gaan en samen de wereld te verkennen. Vanuit een veilige basis durven kinderen het avontuur aan te gaan en gaan ze ontdekken, experimenteren, voelen en ervaren en zo kunnen ze ook actief en ondernemend leren.

Heel belangrijk is voor mij, dat de kinderen een leuke dag hebben, met afwisseling en persoonlijke aandacht. Wanneer de kinderen genieten, doe ik dat ook.

Ik vind de Kleine Villa, juist door de kleinschaligheid, een fijne plek voor kinderen. Het is er huiselijk en gezellig. Daarnaast wordt er veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van het kind en is het een taalrijke omgeving.

Het blijft voor mij een uitdaging, om samen met enthousiaste collega’s, een veilige, gezellige en leerrijke speelomgeving te creëren.

Adinda Burgers


Hallo allemaal,

Mijn naam is Ilse van Dijk, ben 23 jaar en ik woon in Zutphen. Vanaf 1 september 2015 ben ik werkzaam op De Kleine Villa in Lochem. In 2012 heb ik de opleiding Pedagogisch Mederwerker niveau 4 afgerond, aan het Graafschap College te Doetinchem. Daarna heb ik een aantal jaren als invalkracht op een kinderdagverblijf gewerkt en ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als gastouder bij een gezin thuis.

Het aller leukste aan werken met kinderen vind ik dat ieder kind anders is en andere uitdagingen nodig  heeft om zich te kunnen ontwikkelen. Hier een bijdrage aan leveren is dan ook super en iedere dag weer anders.


Hallo!

Mijn naam is Sanne van der Wal, 23 jaar oud en ik woon in Olst. Ik heb de opleiding gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd in Zwolle. Sinds september 2015 werk ik met heel veel plezier op De Kleine Villa en Bso de Bosvilla in Lochem. Ik wil kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Dit door kinderen uit te dagen met activiteiten waar ze veel plezier aan beleven. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, dat vind ik mooi om te zien. Het is fijn dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.


Mijn naam is Charon Hagenbeek ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Warnsveld. Al 17 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang en nu ben ik heel blij dat ik weer werkzaam mag zijn bij de Kleine Villa. Mijn vak blijft boeiend! Het werken met kinderen geeft me voldoening. Het zien opgroeien en ontwikkelen van kinderen vind ik heel mooi en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik vind het steeds weer een uitdaging om voor elk kind de juiste benadering te vinden. Ook vind ik het heerlijk om te ervaren hoe puur, spontaan en eerlijk kinderen kunnen zijn. De huiselijke en warme sfeer van de Villa straalt geborgenheid en veiligheid uit en dat past ook goed bij mij. Tot ziens bij de Kleine Villa.


Hallo allemaal,
Mijn naam is Rowie Zevenbergen en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn vader, moeder en zusje woon ik op de Boerhaar. Mijn hobby’s zijn handballen, sporten en leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en vriendinnen. Ook kijk ik er elk jaar naar uit om met het gezin op wintersport te gaan. In mei 2015 heb ik de opleiding Sport & Bewegen niveau 4 (uitstroomprofiel BOS) succesvol afgerond. Daarna heb ik een half jaar Oriënterende Propedeuse Gedrag en Maatschappij gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment volg ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 op het Deltion College te Zwolle, dit doe ik via de BBL-leerweg dat betekend dat ik 1 dag in de week naar school ga en daarnaast werk. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wou werken, wanneer wij op vakantie gingen heb ik ook altijd spelletjes gedaan met de jongere kinderen die bij ons op de camping stonden. Het leuke aan met kinderen werken is dat ze nog zo veel kunnen leren en de wereld aan het ontdekken zijn en ik ze daarbij kan helpen. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen het naar hun zin hebben en vooral lekker kind kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Rowie Zevenbergen


Hoi

Ik ben Stefanie Welmer 35 jaar en kom uit Laren.
Ik werk sinds 10 december 2015 als assistent pedagogisch medewerkster voor 12 uur per week bij De Kleine Villa waar ik het erg naar mijn zin heb.
Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken want met kinderen is iedere werkdag weer anders.

Mijn functieomschrijving:
Ik ondersteun mijn collega's bij alle dagelijkse taken, zoals het verschonen, eten/ drinken, knutselen.
Ook doe ik er licht huishoudelijke taken bij.


Noorderwal 39 | 7241 BL Lochem | TEL 06 – 512 89 264 en 06 417 61 995 | LRK 155 578 443