De Kleine Villa - kleinschalige kinderopvang in Lochem

De Kleine Villa

Elke dag een ontdekking!!

Hallo Iedereen,

Ik ben Rianne Triou, 26 jaar en woon samen met mijn vriend en onze poes Lodewijk in Goor. Naast het werken bij de Kleine Villa sport ik graag bij mijn sportschool. Naast al het sporten kan ik ook genieten van een dagje weg.

Sinds april 2016 werk ik met veel plezier bij de Kleine Villa, ik ben op elke locatie te vinden. Ik sta op de locatie de Linde in Lettele en De Villa Noorderwal en BSO Koopsdijk in Lochem.
Daarnaast werk ik nog 1 dag als gastouder in Goor. Deze combinatie doe ik met plezier! Van kleins af aan was het voor mij duidelijk dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Het is en blijft zo bijzonder om alle kinderen te zien groeien en ontwikkelen, op hun eigen manier. Daar kan ik echt van genieten.

Voordat ik ging werken in de kinderopvang, heb ik de opleidingen Helpende Welzijn & SPW & Onderwijsassistent gevolgd & behaald.

Met zonnige groetjes

Rianne Triou


Hallo!

Mijn naam is Sanne van der Wal, 23 jaar oud en ik woon in Olst. Ik heb de opleiding gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 gevolgd in Zwolle. Sinds september 2015 werk ik met heel veel plezier op De Kleine Villa en Bso de Bosvilla in Lochem. Ik wil kinderen graag stimuleren in hun ontwikkeling. Dit door kinderen uit te dagen met activiteiten waar ze veel plezier aan beleven. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier, dat vind ik mooi om te zien. Het is fijn dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.


Hallo allemaal,

Mijn naam is Rowie Zevenbergen en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn vader, moeder en zusje woon ik op de Boerhaar. Mijn hobby’s zijn handballen, sporten en leuke dingen doen met mijn vriend, vrienden en vriendinnen. Ook kijk ik er elk jaar naar uit om met het gezin op wintersport te gaan. In mei 2015 heb ik de opleiding Sport & Bewegen niveau 4 (uitstroomprofiel BOS) succesvol afgerond. Daarna heb ik een half jaar Oriënterende Propedeuse Gedrag en Maatschappij gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment volg ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 op het Deltion College te Zwolle, dit doe ik via de BBL-leerweg dat betekend dat ik 1 dag in de week naar school ga en daarnaast werk. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik met kinderen wou werken, wanneer wij op vakantie gingen heb ik ook altijd spelletjes gedaan met de jongere kinderen die bij ons op de camping stonden. Het leuke aan met kinderen werken is dat ze nog zo veel kunnen leren en de wereld aan het ontdekken zijn en ik ze daarbij kan helpen. Wat ik belangrijk vind is dat kinderen het naar hun zin hebben en vooral lekker kind kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Rowie Zevenbergen


Koopsdijk 1B | 7241 RE Lochem | TEL 06 – 512 89 264 en 06 417 61 995 | LRK 194 892 190