De Kleine Villa - kleinschalige kinderopvang in Lochem

De Kleine Villa

Elke dag een ontdekking!!

Hallo allemaal,

Ik ben Esther Alferink en 37 jaar oud. Geboren in Broekland en inmiddels woon ik alweer vele jaren samen met mijn vriend in het dorp Luttenberg. Samen hebben we 3 prachtige kinderen; een dochter van 9 jaar en 2 zoons van 6 jaar en 3 jaar.

Naast het moederschap vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te fitnessen, tuinieren of wat gezelligs te doen met vriendinnen.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd o.a. Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4, apothekersassistente, basiscursus vroegsignalering en natuurlijk EHBO/reanimatie/BHV.

Vanaf april 2016 werk ik met veel plezier bij De Kleine Villa, locatie De Linde in Lettele.

Op dit moment werk ik hier op dinsdag en donderdag.

Voor ik bij De Kleine Villa ben begonnen heb ik ruim 10 jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerkster.

Waarom werken met kinderen:

Mijn hart heeft altijd gelegen bij het werken met kinderen. Het mooiste vind ik dat elk kind uniek is, daarom vind ik het erg belangrijk dat zij zich op hun eigen manier mogen en kunnen ontwikkelen.


Mijn naam is Saskia Westera, ik ben 22 jaar en woon in Emst samen met mijn vriend.
Vanaf januari 2016 werk ik bij De Kleine Villa locatie De Linde te Lettele op maandag, dinsdag en donderdag. Ook val ik zo af en toe is in bij het kinderdagverblijf in Lochem.

Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker Niveau 3, en de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 gedaan aan de Landstede te Zwolle. Hiervoor heb ik twee jaar gewerkt bij een andere kinderdagopvang in Epe/Vaassen daar stond ik op verschillende groepen (baby,peuter groepen en BSO).

Ik heb gekozen voor dit vak omdat ik het leuk vind om kinderen wat te kunnen leren en samen veel plezier te maken, daarnaast vind ik het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn/haar manier ontwikkeld. En het allermooiste is het compliment wat je krijgt als een kind blij is je weer te zien!

Mijn hobby is voetballen. Ik voetbal al een aantal jaar bij VV. Emst en in VV. Emst Vrouwen 1. Voor de vereniging zet ik mij ook in als vrijwilliger.