De Kleine Villa - kleinschalige kinderopvang in Lochem

De Kleine Villa

Elke dag een ontdekking!!

Kleinschalige BSO

Na een dag school wil je buitenspelen en lokt de natuur.

De Bosvilla is onze buitenschoolse opvang aan de Koopsdijk in Lochem. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen hier op dinsdag en donderdag tussen 14.45 en 18.30 uur terecht. Na een hele dag school is het heerlijk buitenspelen in de bossen rondom de opvang. Om de kwaliteit van onze opvang te kunnen waarborgen bieden wij een beperkt aantal kindplaatsen aan.

Wat u mag verwachten? Voorop staat dat het voor uw kind ontwikkelingsgerichte "vrije tijd" is. Ons team van vertrouwde vaste leidsters houdt de kwaliteit hoog vanuit een persoonlijke, flexibele en betrokken houding. Dit wordt uw kind aangeboden in een ruimtelijke en ervaringsrijke omgeving. Onze doelstelling is een veilige en vertrouwde opvang te creëren waar alle kinderen zich prettig, veilig en welkom voelen. Door onze groepen klein te houden bieden wij een huiselijk gevoel. Net als op de kinderdopvang, werken wij op de BSO ook met thema’s. Dit geeft een zekere mate van structuur en vooral veel plezier.

Wilt u nadere informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op: (085) 760 03 79 toets 3. Of stuur een e-mail naar: info AT dekleinevilla DOT nlinfo@dekleinevilla.nl. U kunt ook vrijblijvend het inschrijfformulier insturen.

 

De kinderen kennen de leidsters en de leidsters kennen de kinderen.

Onze openingstijden zijn:

Dinsdag:            14:45 - 18:30

Donderdag:       14:45 - 18:30

Bij voldoende deelname zullen wij u ook op andere dagen opvang aanbieden op deze prachtige locatie.
Voelt u zich vooral vrij om uw kind al aan te melden voor een andere dag. 

 


Koopsdijk 1B | 7241 RE Lochem | TEL 06 – 512 89 264 en 06 417 61 995 | LRK 194 892 190