De Kleine Villa - kleinschalige kinderopvang in Lochem

De Kleine Villa

Elke dag een ontdekking!!

Inschrijfformulier 'De Kleine Villa'

Indien u dit formulier invult bellen wij u voor een afspraak.
Deze afspraak verplicht u tot niets.

Het traject vóór de plaatsing van het kind vinden wij minstens zo belangrijk als de invulling van de opvang zelf. Door tijd te steken in een uitgebreid persoonlijk gesprek voor plaatsing, een goede intake en een rondleiding in de door u gekozen locatie zorgen wij voor een passend aanbod. U krijgt van ons de aandacht die past bij de belangrijke beslissing die u gaat nemen.

Indien u geinteresseerd bent uw kind bij ons te plaatsen dan kunt u het inschrijfformulier invullen. Wij zullen dan snel met u contact opnemen.
Tevens kunt u bellen met 06-512 89 264 of een e-mail sturen naar info AT dekleinevilla DOT nl.

Tarieven

De Kleine Villa gaat voor maximale kwaliteit en aandacht voor uw kind en niet voor een maximale winst.
De invulling die De Kleine Villa aan de tarieven geeft is zeer creatief. Voor de kinderen van de BSO geldt namelijk dat wij, indien zij lid zijn van een sportvereniging, de vereniging sponsoren met een bedrag voor elk uur dat het kind bij ons komt.

De Kleine Villa is een geregistreerde kinderopvang, waardoor u een ruime tegemoetkoming van de overheid kunt aanvragen. Dit scheelt veel maandelijkse kosten. De berekening die hieraan gekoppeld is kunnen wij samen met u maken. Maakt u de berekening liever zelf? kijk dan op de speciale website van de belastingdienst:
www.toeslagen.nl

 


Noorderwal 39 | 7241 BL Lochem | TEL 06 – 512 89 264 en 06 417 61 995 | LRK 155 578 443